Meer inbraken in woningen

dinsdag, 9 juli 2013

n 2012 werden per duizend inwoners 5,5 woninginbraken geregistreerd. In 2005 waren dat er nog 4,3. Met 8,6 per duizend inwoners kwamen in de politieregio Gooi en Vechtstreek in 2012 relatief de meeste woninginbraken voor, Friesland telde met 3,1 per duizend inwoners de minste.
In de periode 2005-2012 kende de regio Gelderland-Zuid naar verhouding de sterkste stijging van het aantal woninginbraken, van 4 naar 7,5 per duizend inwoners. Alleen in de regio’s Rotterdam-Rijnmond, Groningen en Limburg-Noord nam in dezelfde periode het relatieve aantal woninginbraken af. (bron: CBS)

Je woonhuis is een kostbaar bezit en dat wil je natuurlijk verzekeren. Dit doe je met een woonhuisverzekering. Je kunt zowel de inboedel als de opstal verzekeren.

Een mooie manier om snel premie te besparen is door online een woonhuisverzekering af te sluiten.

Bij sommige verzekeraars kan je bij online de woonhuisverzekering afsluiten leuke extra's krijgen. Ook is de premie woonhuisverzekering bij het zelf online afsluiten vaak fors lager dan de woonhuisverzekering via een tussenpersoon. Je kunt ook de tips afsluiten woonhuisverzekering bekijken.


DIRECT JE HUIS VERZEKEREN>>>

« Terug naar nieuwsoverzicht